Rockies
Posts: 5
Joined: Aug 18, 2018 8:35 pm
Contact: Send private message

Slic3r 1.4.2 no MMU system profile

Dec 06, 2018 11:02 am

I just loaded Slic3r1.4.2. I can't find a system profile for using with the MMU unit. Do I need to load it from somewhere else? create my own?

Also when I bring in separate STL files from Blender for two parts of a design, I can't seem to move them so they are in the right positions.

Just got our MMU unit and are having trouble making our first prints.

Suggestions appreciated.

Djamuka
Posts: 21
Joined: Dec 02, 2016 7:10 pm
Contact: Send private message

Re: Slic3r 1.4.2 no MMU system profile

Dec 06, 2018 2:17 pm

maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg (164.18 KiB) Viewed 72 times

User avatar
daniel.a6
Posts: 412
Joined: Jan 08, 2017 5:45 pm
Answers: 3
Location: NYC
Contact: Send private message

Re: Slic3r 1.4.2 no MMU system profile

Dec 06, 2018 4:24 pm

you have to setup slicer before you can see the profiles

configuration on menu -> configuration wizard... select the mmu machine from the defaults.
“One does not simply use a picture as signature on Prusa forums”

Rockies
Posts: 5
Joined: Aug 18, 2018 8:35 pm
Contact: Send private message

Re: Slic3r 1.4.2 no MMU system profile

Dec 06, 2018 7:40 pm

Thank you!!!! I got my gcode file created. Yeah!!!!

Return to “Hardware, firmware and software help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest